Joan Puigdemont, "Putxy" Fotografia artística i nu femení

Sempre he tingut un profund respecte en tot el que envolta a la dona, l'admiració que per part meva es mereix, em porta a dedicar-me gairebé exclusivament a intentar plasmar sentiments a través de la perfecció de la seva anatomia.

català | castellano
oblidsjofrefloraliasonsanteriorsup!ombresnu-atsemulsionsnupaisatgesflorilege

Galeria fotogràfica Floralia

Al vostre davant teniu uns cossos amb nom propi, cadascun d'ells amb molta personalitat, serens i intranquils, pendents a cada moment d'un moviment inesperat, fruit de la seva pròpia reacció, de la seva combinació amb una matèria en la textura de la qual sembla circular la sang, amb vida pròpia, fruit de les reflexions, prèvies a la realització. Són una col·lecció d'imatges les quals reflecteixen des d'allò més assossegat i pausat, fins aquell punt més suggeridor de cadascuna, en les seves diferents formes.

He intentat subratllar l'efecte de les textures, de la combinació d'un cos nu, juntament amb les delicades, i al mateix temps abruptes, línies de les fulles. Els seus tons, les seves ombres, els meus sentiments i les meves reflexions, reflectits en dos cossos units i formant... Floralia.

Dades tècniques:
Imatges de 50 x 50 sobre paper baritat en marcs de fusta natural.
Són còpies úniques: no hi ha reproduccions idèntiques.
La col·lecció consta d'unes 30 obres.

tornar ↑