Joan Puigdemont, "Putxy" Fotografia artística i nu femení

Sempre he tingut un profund respecte en tot el que envolta a la dona, l'admiració que per part meva es mereix, em porta a dedicar-me gairebé exclusivament a intentar plasmar sentiments a través de la perfecció de la seva anatomia.

català | castellano
oblidsjofrefloraliasonsanteriorsup!ombresnu-atsemulsionsnupaisatgesflorilege

Biografia

Joan Puigdemont i Barranco, Putxy

Nasqué a Castellfollit de la Roca un 28 de gener de 1967.Vaig estudiar la branca d’electricitat i electrònica industrial a l’escola IFP de la Garrotxa. Actualment sóc especialista electrònic en maquinària industrial i programació d’autòmats. Pel que fa a la fotografia, vaig tenir-hi el meu primer contacte als 16 anys, en uns tallers en el mateix institut on estudiava FP, de mans de la persona que em va introduir dins el món de la foto, en Guillermo Martín. Em vaig especialitzar en tècniques de laboratori, processos antics, i nu femení.

Al maig del 1993 vaig fer la meva primera exposició, i a dia d’avui ja porto més de 30 exposicions.

A l’agost de 1996 faig la primera exposició dins la Biennal Olot-Fotografia, i al 1997, una colla de fotògrafs de la ciutat, prenem el relleu de la mostra i formem l’associació OLOT-FOTOGRAFIA.( Vaig ésser escollit com a president de l’associació al 2001, càrrec que actualment dirigeixo).

A l’estiu de 1997 dono uns tallers a Rivesaltes (frança) sobre tècniques antigues.

Al juliol de 2001 juntament amb el Sr François Carbonel, president del Photo-club de Rivesaltes, decidírem crear la primera “Biennale Catalane de Photographie” a la mateixa ciutat; impulsats per la bona acollida de OLOT-FOTOGRAFIA.

Per motius de feina, i degut que tot sovint havia de sortir a treballar fora de la meva ciutat durant llargues temporades, el nombre de exposicions va baixar considerablement, donat que durant aquest temps no vaig poder dedicar tot el que jo hagués volgut, però això em va servir per centrar més les exposicions.

A dia d’avui, i des de l’any 2001, sóc el coordinador de la Mostra Internacional de Gent Jove, OLOT-FOTOGRAFIA, que se celebra tots el mesos d’agost dels anys parells, a la ciutat d’Olot, i President de l’entitat que l’organitza.

Aquesta, està considerada com a una de les mostres més importants dintre de la fotografia jove.La meva obra forma part de diverses col·leccions particulars importants.

Té, com a característica, que només hi ha una copia de cada imatge.

tornar ↑